Privacy Informatie

Privacy informatie (voor www.goldengardenoldebroek.nl)


Met ingang van van 25 mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving in werking getreden. In de General Data Protection Regulation (GDPR) – oftewel de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – staan nieuwe, herziene richtlijnen voor het verzamelen van data, in het leven geroepen om de privacy van de burger te waarborgen.

Onze website maakt gebruikt enkel gebruik van één soort cookies, namelijk monitoring of analytische cookie. Met Monitoring of analytische cookies kunnen we het (be)zoekgedrag geanonimiseerd in kaart brengen en onze dienstverlening hierop aanpassen. Wij maken gebruik van Google Analytics-cookies om onder andere het aantal bezoekers per periode per pagina vast te stellen. Hierdoor verwerken wij met de analytische cookies persoonsgegevens van de websitebezoeker. Wij verwerken deze gegevens zonder voorafgaande toestemming (op grond van artikel 11.7a van de Telecommunicatiewet), daarbij volgen wij de aanbevelingen van de Autoriteit Persoonsgegevens en informeren wij u dat:

  • Wij maken gebruik van Google Analytics-cookies om hoofdzakelijk het aantal bezoekers per periode per pagina vast te stellen;
  • Wij hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om zo te waarborgen dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van de persoonsgegevens van uw websitebezoek;
  • Wij hebben het laatste octet van het IP-adres gemaskeerd zodat uw gegevens (deels) zijn geanonimiseerd. Voor meer informatie, klik hier (hoofdstuk 2);
  • Wij hebben de instelling ‘gegevens delen’ uitgezet. Dit betekent dat Google niet uw persoonsgegevens voor eigen doeleinden mag gebruiken (zoals advertentiedoeleinden);
  • Wij maken geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

Voor meer informatie omtrent de de AVG, zie https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/avg-europese-privacywetgeving/algemene-informatie-avg.

AFHAAL GEOPEND - BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. HET CORONAVIRUS

BELANGRIJKE INFORMATIE – ALLEEN GEOPEND VOOR HET AFHALEN VAN MAALTIJDEN

Naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober scherpen wij onze regels aan en is ons restaurant, als gevolg van deze gedeeltelijke lockdown, vanaf 13 oktober gesloten. Wij zijn enkel voor het afhalen van maaltijden geopend. De openingstijden zijn vanaf 13 oktober 2020 als volgt:

Maandag en dinsdag: Gesloten (behalve op feestdagen)
Woensdag t/m vrijdag en zondag : 16:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 20:00 uur

Wij vragen u bij het afhalen rekening te houden met het volgende:

Bezorgen is bij ons helaas niet mogelijk!

Op basis van de landelijke richtlijnen van het RIVM en de overheid vragen wij om u altijd te houden aan de basisregels:

TEL: 0525 63 29 29

Dit bericht is het laatst op 30 november 2020. Voor meer informatie, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemers-en-bedrijven/horeca (als u meer wilt weten over regels in de horeca) en https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen (voor de basisregels).