Afhaalmenu

Thuis genieten van onze Chinees/Kantonese specialiteiten? Geen probleem, wij nodigen u uit om te komen afhalen bij ons! U kunt bij ons aan de balie bestellen of u kunt telefonisch contact met ons opnemen om zo uw bestelling door te geven. Heeft u advies nodig bij het bestellen dan helpen wij u graag! Mocht u ook allergisch zijn voor bepaalde voedingsstoffen kunt u het gerecht gewoon in overleg aanpassen.

Daarnaast bieden wij ruime parkeergelegenheid aan voor onze restaurant en achter onze restaurant. Voor meer informatie kunt u bellen naar ons telefoonnummer: +31(0)525-632929

 

Indien u nog niet weet wat u wilt bestellen kunt u ons menu bekijken via de download link. Mocht u graag advies willen, andere vragen hebben of een voedselallergie hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Download onze menu kaart

 

AFHAAL GEOPEND - BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. HET CORONAVIRUS

BELANGRIJKE INFORMATIE – ALLEEN GEOPEND VOOR HET AFHALEN VAN MAALTIJDEN

Naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober scherpen wij onze regels aan en is ons restaurant, als gevolg van deze gedeeltelijke lockdown, vanaf 13 oktober gesloten. Wij zijn enkel voor het afhalen van maaltijden geopend. De openingstijden zijn vanaf 13 oktober 2020 als volgt:

Maandag en dinsdag: Gesloten (behalve op feestdagen)
Woensdag t/m vrijdag en zondag : 16:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 20:00 uur

Wij vragen u bij het afhalen rekening te houden met het volgende:

Bezorgen is bij ons helaas niet mogelijk!

Op basis van de landelijke richtlijnen van het RIVM en de overheid vragen wij om u altijd te houden aan de basisregels:

TEL: 0525 63 29 29

Dit bericht is het laatst op 30 november 2020. Voor meer informatie, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemers-en-bedrijven/horeca (als u meer wilt weten over regels in de horeca) en https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen (voor de basisregels).