Catering

Chinees Indisch Restaurant Golden Garden is de gelegenheid voor uw feestelijke en informele zakelijke ontmoetingen. Zoals een gezellig familiediner of een feest, receptie, bruiloft, een meeting e.d. Geheel volgens uw wensen en ideeën, al dan niet met onze suggesties. Een perfecte keuken en een gastvrije bediening horen erbij.

Ook kunnen wij in overleg met u de catering bij uw gewenste locatie bezorgen. Wij verzorgen het eten en de rechauds (om het eten lekker te warm te houden) en nog veel meer. Wacht niet langer en neem contact met ons op via de email of door middel van het volgende telefoonnummer: 0525-632929

AFHAAL GEOPEND - BELANGRIJKE INFORMATIE M.B.T. HET CORONAVIRUS

BELANGRIJKE INFORMATIE – ALLEEN GEOPEND VOOR HET AFHALEN VAN MAALTIJDEN

Naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober scherpen wij onze regels aan en is ons restaurant, als gevolg van deze gedeeltelijke lockdown, vanaf 13 oktober gesloten. Wij zijn enkel voor het afhalen van maaltijden geopend. De openingstijden zijn vanaf 13 oktober 2020 als volgt:

Maandag en dinsdag: Gesloten (behalve op feestdagen)
Woensdag t/m vrijdag en zondag : 16:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 20:00 uur

Wij vragen u bij het afhalen rekening te houden met het volgende:

Bezorgen is bij ons helaas niet mogelijk!

Op basis van de landelijke richtlijnen van het RIVM en de overheid vragen wij om u altijd te houden aan de basisregels:

TEL: 0525 63 29 29

Dit bericht is het laatst op 30 november 2020. Voor meer informatie, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ondernemers-en-bedrijven/horeca (als u meer wilt weten over regels in de horeca) en https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/gezondheidsadviezen (voor de basisregels).