Catering

Chinees Indisch Restaurant Golden Garden is de gelegenheid voor uw feestelijke en informele zakelijke ontmoetingen. Zoals een gezellig familiediner of een feest, receptie, bruiloft, een meeting e.d. geheel volgens uw wensen en ideeën, al dan niet met onze suggesties. Een perfecte keuken en een gastvrije bediening horen erbij.

Catering bij u thuis/gelegenheid!

Naast afhalen of bij ons komen eten in het restaurant is het mogelijk om vanaf ongeveer 15 personen een lopend buffet te reserveren. Het standaard lopend buffet bestaat (de keuze uit) twee soepen en in ieder geval de volgende gerechten: nasi, bami, saté, Babi Pangang, Foe Yong Hai, Wui Wo Yuk, Kip Tausi, Ajam Pangang, Babi Ketjap, Tjap Tjoy, mini loempia’s, gebakken bananen, kerry driehoeken en kroepoek.

Voor het lopend buffet betaalt u per persoon. Mocht u andere gerechten willen dan is dit mogelijk in overleg, dit betekent dat de prijs per persoon kan dalen of kan stijgen. In overleg is ook mogelijk om rechauds (om uw eten lekker warm te houden) en/of bestek en borden in bruikleen te nemen. Voor meer informatie kunt u bellen naar ons telefoonnummer:+31(0)525-632929. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om langs te komen om met ons te overleggen naar uw wensen.